Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Conor McGregor kao Bruce Lee: Mayweather pada u prve dvije runde

Vrućina se oko najavljivanog borilačkog meča stoljeća nastavlja. McGregor i Mayweather otkucavaju zadnji tjedan prije ulaska u ring.

Atletska komisija Nevade dopustila je borbu u lakšim rukavicama od 16 unci, šorat će se na 8 unci, što je suplo teže od 4 s kojima nastupaju borci u MMA kavezima. Tako da će amortizacija udarca bit nezamjetna. To se odrazilo i na nove izjave pred meč. Nakon velikih problema s adekvatnim sparing partnerima McGregora i informacije da je Mayweather pao nokautiran na svom sparingu, stvari oko izgleda meča se dosta mijenjaju. Sve je to doduše kladionica, ali opet, nikad ne podsjenjivati aroganciju samouvjerenog Irca.

“Rekao sam četiri, ali to je bilo skromno. Ne vjerujem da će uopće preživjeti jednu rundu, ali pokušavam biti skroman na nacionalnim televizijama. Pa zato govorim unutar četiri runde”, tvrdi lajavi Irac MMA – UFC šampion Conor McGregor koji će 26. kolovoza u Las Vegasu prvi puta ući u boksački ring ukrstiti rukavice s dosad neporaženim svjetskim boksačkim šampionom Floydom Mayweatherom.

“Mislim da su stilovi boksača s kojima se Mayweather do sada susretao svi isti. Boks je prilično statičan sport, tako barem ja to vidim. Noge su im konstantno prikovane za ring, oni nemaju ulazak i izlazak. Ako boks usporedite sa slobodnom borbom, tamo se u visokom ritmu konstantno krećete in and out. Vjerujem da ću svijetu boksa demonstrirati nešto što nikada prije nisu vidjeli i to će Mayweatheru prouzrokovati velike probleme u meču sa mnom. Faktor koji ne smijete zanemariti jest da s mojom snagom udarca i preciznošću treba samo jedan udarac i sve je gotovo. Znao sam nokautirati ljude unutar tri sekunde. Osvojio sam pojas UFC prvaka u 13 sekundi. Ako sve to uzmete u obzir, s mojom preciznošću i snagom, Floyd nema šanse. To je jednostavno tako. Rastavit ću Mayweathera u njegovom sportu. To istinski borci čine, oni se prilagođavaju bilo kakvim uvjetima. Bruce Lee je rekao da moraš biti kao voda, a kada voda uđe u čašu, ona postaje čaša. To je filozofija s kojom idem u ovaj meč. Nije bitno koja će pravila biti na snazi 26. kolovoza. Ja ću uspješno riješiti svaki problem u ringu” nastavlja bez imalo davanja šanse svom četrdesetgodišnjem oponentu.

“Imam jako puno samopouzdanja i vjerujem da mogu primiti bilo koji njegov udarac te ga na koncu slomiti” finalizira Conor McGregor pred ako ne najplaćeniji onda medijski najinteresantniji i najnabrijaniji boksačko borilački meč stoljeća.

Tik tak.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame