Aktualno Glazba inmediasres Kritike showbiz Zabava

Weezer: Mexican Fender – savršena ljetna pop rock anatema

Rivers Cuomo i Weezer ne odustaju. Kalifornijski pop rock punkeri i dalje nastavljaju izbacivati singlove na tragu distorziranih Beach Boysa za novi milenij. Uz najavu za sljedeći album “Pacific Daydream” datumski određen krajem listopada, drugi singl i spot još je jedna neodoljivo šarmantna melodija to jest himna s plaže.

Nakon prethodnog, prvog singla “Feels Like Summer”, nastavak je još više ljetna zafrkancija u njihovom tipičnom stilu. Dodatno naglašena smiješnim video spotom s galebom koji promatra ljepoticu na plaži dok meketavi naočalko pjeva “she loves me, she loves me not”. A priča je o djevoci koju je sreo u jednom music shopu kad je htio kupiti Mexican Fender, a bilo je vruće, stotinu stupnjeva kako mu sjećanje kaže.

Pjesmica je toliko šarmantna i zaraznog refrena i prepuna tog ljetnog lahora da se osjeća svaka stopa po pješčanim plažama a ovo je savršena muzička podloga. Da se bar s toliko duha i hrabrosti domaći pop rock bendovi s distorzijama osude pjevati o svakodnevnim stvarima, (Dijana Čelić)

9/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame