Aktualno Celebrities DOP TV inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Analiza meča stoljeća: Mayweather versus McGregor – bit će vatreno i spektakularno

Vrijeme je za završne pripreme i odbrojavanje za najveći boksački spektakl i cirkus istovremeno, najveću medijsku poslasticu za ljubitelje boksa i slobodnih borbi.

The best of both worlds susreću se na egzibicijskom boksačkom terenu u Las Vegasu u subotu 26. travnja, kada će boksačke rukavice u ringu ukrstiti predstavnik boksačkog svijeta, neporaženi četrdesetgodišnji Amer Floyd Mayweather (49 – 0) s kurčevitim dvadesetdevetgodišnjim Ircem i MMA šampionom dvije kategorije, Conorom McGregorom.

Otkad je meč dogovoren nikada više vijesti, emisija, videa, izvještaja, komentara, analiza, intervjua, prognoza o spektaklu ili cirkusu kako mu kritičari pokušavaju osporiti vjerodostojnost. Jer neporaženi Money Floyd slovi za neprikosnovenog favorita dočim su se izgledi na kladionicama Conoru povečavali kako se približavao datum meča. Najviše zbog njegove nepredvidljivosti.

Ono u čemu se svi stručnjaci slažu jest da McGregor nije bez šanse ali da će je morati potražiti u prvim minutama meča (ili sekundama) u kojima će morati biti ofenzvan i napasti iz sve moguće artiljerije te da kako će borba odmicati sve više šanse za pobjedu imat će defanzivni taktičar Mayweather.

Sve osim pobjede Mayweathera, zaključuju, trebalo bi biti veliko iznenađenje, a obje strane najavljuju nokaut u ranijim rundama.

U medijskom pokrivanju Showtimea, organizatora koncerta donosimo službeni razgovor stručnjaka Maura Ranalla i bivšeg MMA borca Bernarda Schauba.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame