Celebrities DOP TV inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Prognoze meča stoljeća: Mayweather tehnikom, McGregor čudom ili nokautom

Nema tko nije involviran u meč stoljeća, sukob dvaju boksačkih svjetova, borbu između neporaženog boksačkog šampiona Floyda “Money” Mayweathera (49-0) i neprobojno samopuzdanog Irca, prvaka dviju kategorija UFC asocijacije u slobodnim/mješovitim borbama Conora “Notorious McGregora.

U Las Vegasu se danas 26. travnja održava borba proglašena za medijski spektakl stoljeća. Puno smo u prednajavama pisali o svim aspektima meča tako da sada sumiramo ono na što se ljubitelji boksa mogu pripremiti.

Računa se da zarada od prava i sponzora te honorara kod Mayweathera doseže circa 300 milijuna dolara dok će McGregor utržiti oko pola manje sume. Ali, na stranu kladionice i izgledi prema izračunima kladioničara koji daju 2.5 prednost Floydu Mayweatheru kao favoritu s izrazitim kvocijentom, najkraći uvod u meč trebao bi izgledati ovako:

Svaki rezultat mimo boksačke dominacije i deklasiranja Floyda Mayweathera pobjeda je Conora McGregora. Poraz sudačkom odlukom. Ili naravno bilo koja varijanta pobjede, a nokautom osobito jer to je što su najavili obojica i to u početnim rundama.

Na domaćim televizijama prijenos možete pratiti na RTL-u u noći sa subote na nedjelju u 03:00.

Donosimo pregled predviđanja i prognoza McGregorovih kolega ili prijašnjih oponenata koji su komentirali šanse obojice u meču.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame