Aktualno Glazba inmediasres POP COOLTURA

Još jedna turbo prevara tribute band razmjera: Dire Straits Experience bez Marka Knopflera

Ne nasjedajte. Ignorirajte. Toliko jadni i bespomoćni i očajni baš niste. Ono što se najavljuje kao koncert Dire Straits Expirience u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu ima veze s Dire Straitsom kao Vedran Božić s Jimijem Hendrixom. Tribute band koji čine gažeri koji izvode pjesmice Marka Knopflera i originalne postave na izlizani gažerski način.

The Dire Straits Experience, tribute bend Dire Straitsa, nastupit će 24. listopada u KC Dražena Petrovića u Zagrebu gdje će podsjetiti na velike hitove originalnog benda koji bi ove godine proslavio 40 godina od osnutka. U bendu Dire Straits Experience sviraju dva člana nekadašnjih Straitsa, saksofonist Chris White (1985.-1996.) i Chris Witten, bubnjar s turneje “On Every Street” 1992., a njima su se pridružili gitarist Tim Walters, klavijaturisti Simon Carter (Jamiroquai, Craig David) i Danny Schogger, basist Paul Geary.

Kultura cover i tribute bendova kod nas je uzela maha, gažeri i kopije se serviraju, imate sasvim vremena za izbor jednom konačno shvatiti kako se radi o poluproizvodima i kako ih je pametnije lagano zaobići nego gledati prevaru, svirače koji se šlepaju na tuđi originalni rad i trude se izvoditi ih priblićno isto originalima jer sami ne znaju nikako.

A ono što je najbolje reklamira se kao vrijedan događaj s ne baš jeftinim ulaznicama.

Zelena tribina – 200 kn (early bird – 160kn)
Parter – 240 kn (early bird – 190kn)
Crvena/Plava tribina – 250 kn (early bird – 200kn)
Loža – 290 kn (early bird – 230kn)
VIP parter – 290 kn (early bird – 230kn)

Umjesto da bendovi plaćaju publici da ih idu gledat ovo je malo  pretjerano.

Evo cijeli show kako izgleda pa da uskratite love i truda.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame