Aktualno inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

TV Cigla: Milo Bandić Moire

Ajmo jedan veliki pljesak za onog tko je slagao novu TV shemu i program HTV-a za utorak – i na prvom i na drugom od 20 sati je talk show, pa ti biraj Čeljusku ili Trbović? Pitanje je zašto nije istovremeno i na trećem i četvrtom išao različiti talk show? Slično je bilo i u nedjelju – Morgan Freeman je u doksu na jedinici, a istovremeno u filmu na Dvici?

Dakle, novi su i dokumentarci, „Priča o Bogu s Morganom Freemanom“ originalno je počela prije godinu dana, i svaka čast HTV-u za start te emisije, no što reći za „Kozmos“? Neil deGrasse Tyson to radi od 2014. i nije da se već nije moglo ući u ovu priču. Bi li to ranije „odabrao“ Đelo? Nije da je prošla vječnost od starta, no za televiziju to nije mali protok vremena. Postavlja se i pitanje – nisu li to ranije mogle otkupiti i druge nacionalne televizije? E, to bi tek bila vijest za komentirati. Zašto ne probaju, tko zna, neka takva emisija mogla bi biti gledanija od zvizdarija koje plasiraju u prajm tajmu, možda bi se svi skupa iznenadili?

Nakon mjeseci i mjeseci HTV repriza britanskih krimi serija konačno smo u petak navečer dočekali premijerne, nove epizode i to čak 3 serije – Umorstva u Midsomeru, Nijemi svjedok i Nezaboravljeni! Mljac!

Stanković je jako dobro započeo novu sezonu „Nedjeljom u 2“, kapitalac Milan Bandić pokazao se kao zahvalan gost, čak i preiskren, skoro da nije trepnuo nakon što mu je pokazano da od 7 obećanja prije 4 godine – nije ispunio nijedno, a neka je u svom šestom mandatu ‘ladno prebacio na sljedeći, uz jednu od najmonstruoznijih izjava godine: “Davat ću onoliko obećanja koliko je potrebno da dobijem mandat!”

TV najava tjedna je da RTL pokreće domaći (ne regionalni) „Big brother“, valjda će se potruditi više od zadnje, tzv. „celeb“ inkarnacije. Našu varijantu „Parova“ ili „Zadruge“ nitko još ne spominje (srećom), a ni (pred ljeto) najavljena „Farma“ nije krenula.

Opet nas je razočarao smak svijeta, no umjesto da na sljedeću najavu slušate grupu SMAK ili ATOMSKO SKLONIŠTE – pokušate sa boljom  himnom, Krankšvester imaju song za sve: “A nekad se ne probudim neg’ jednostavno umrem / Uskrsnem dan kasnije, mamuran k’o đubre”…“ I Morgan Freeman bi ih rado poslušao! I Milo Moire, koja nije ni spomenuta u „Vijestima iz kulture“ HTV-a, kao (gola) performerica na otvorenju riječkog MMSU-a!
(Darko Ciglenečki)

TOP 3 TV:
„Nedjeljom u 2 – Milan Bandić“ (HTV2)
„Indeks“ (HTV2)
Supertalent (Nova TV)

Soundtrack uz čitanje kolumne:

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame