Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA Zabava

Žanamari feat Joshua Macks: Licemjeri – turbo folk promašaji nekadašnje “rockerice”, danas Severine za siromašne

Žanamari Lalić slovi za lijepu ženu, sada već majku, koja je tijekom cijele svoje karijere tražila glazbene stilove jer joj je uvijek nedostajalo glazbenog identiteta. Tako se mijenjala od pop pjevačice preko oblačenje crne kožne jakne da bi se prozvala rockericom, ali nikada nije ostavljala dojam više od lijepe žene i modela koji pokušava se baviti i pjevanjem.

Za deset godina karijere (ili više otkad se pojavila na nekom talent showu) nismo je uspjeli povezati ni uz jednu pjesmu nego zapamtiti po golim leđima, lijepoj stražnjici ili grudima. A otkad se udala isto za modela, tetoviranog dvojnika Josha Hommea nastavili su u paru raditi glazbene promašaje koji su njima samima bili simpatični i zabavni, no nisu uspjeli prenijeti tu vibru na publiku.

Ni nakon novog pokušaja koketiranja s turbo folk ritmovima u modernom aranžmanu neće se stvari bitnije promijeniti. Nova stvar zvuči kao “Severina za siromašne”. Spot u njihovom dnevnom boravku potpis je njenog muža. I trebao je ostati privatni video. Samo je šminka postojana. (Dijana Čelić)

2/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame