Aktualno Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Krankšvester: Šta ti znaš o tome – prljavi murijaci u misiji razbijanja slavonske narko mladeži

Ako su s prethodnim singlom “Gaber” zagrebali milijunsku You Tube kliktažu i renovirali te redefinirali smisao i pojam elektronskog glitchanja na rep and dens podloge, slavonski dvojac Krankšvester imaju možda ponajveći adut u rukavu.

Novim singlom u uptempu nastavljaju plutati dobro znanim teritorijima rubne pop kulture unutar koje vulgarizmi i obrađivanje svih cenzorskih i potencijalno opasnih za ćudoređe tema, propituju dokle ide plesna alternativa na domaćoj glazbenoj sceni. Oni nemaju medije jer ih ne trebaju.

Techno pornjava u visokom tempu sjajna je razbibriga za agresivno sipanje rima o najsuludijim momentima dvaju razularena mozga. Opet o kiti i opet o življenju ad maximum. Oni nemaju premca ako je pitanje akcije i sisanja h iz hedonizma, od droge preko jebanja do šoranja i bivanja “broke n empty”. Uz iznimno efektni zajebantski video Igora Sambolca/Gerila Film koji prati dva kretina u murijačkim odijelima kako rokaju pravdu po slavonskim selima, ovo bi trebao biti novi vulgar superhit. Sve ostalo bit će iznenađenje. (JA)

9/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame