Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Jedva čekamo: Notorious: Conor McGregor – dokumentarac o najpopularnijem borcu na svijetu

Nije dugo trebalo. Umjesto klasične igranofilmske biografije u obliku biopica o kojoj se također šuška u Hollywoodu, sprema se premijera dokumentarnog filma “Notorious: Conor McGregor” o jednom od najpopularnijih boraca slobodne borbe u svijetu – Ircu Conoru McGregoru.

U distribuciji Universala u svim američkim kinima ali i širom svijeta sredinom studenog kreće “Notorious:”Conor Mc Gregor” u režiji Gavina Fitzgeralda i produkciji Jamie D’alton, ljudi odgovornih za dokumentarce “Notorious” od 2015. koji su pratili borčev uspjeh i posljednje 4 godine njegova strelovita uspona od obećavajućeg mladog 23. godišnjeg borca do svjetske megapopularne zvijezde nivoa Muhameda Alija ili Bruce Leea čije je ime odavna prešlo okvire sporta samog.

A tome dokazuje nedavna borilačka egzibicija protiv Mayweathera unutar koje nije poražen iako je tehnički nokautiran u desetoj rundi. Conor McGregor je prvi u povijesti istovremeno držao dva UFC pojasa i jedan je od onih oko kojih se morate odrediti – ili ga volite ili ne možete podnijeti.

U svakom slučaju dokumentarac je kombinacija dosad neviđenih footagea iza kulisa i na pozornici njegova strelovita uspjeha u svijetu MMA (mješovitih borilačkih disciplina) i zanimljivh pogled u self made zvijezdu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame