Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Sanja Azenić: Hoću – počinje grozna potraga za novom Lidijom Bačić

Mlada lijepa Slavonka Sanja Azenić, kažu u njenom press materijalu, dugo se već bavi glazbom. Inače, Sanju ste mogli zapaziti prije kao sexy meicinsku sestru u spotu Opće Opasnosti. Veliki uspjeh. Pjevala je po svatovima, pirevima, dugo čekala i osluškivala pravu priliku za početak solo karijere. Negdje na terenu između Maje Šuput i Jelene Rozge, pokušat će dati svoj obol lakim notama.

Za tu su joj priliku “ozbiljniju” kako kažu, namijenili tekst i glazbu Miše Matijaševića Shomyja, koji su pismenost razine nižih razreda osnovne škole, no otprilike na takvu se publiku ovakvom glazbom i računa pa nije za zamjeriti gotovo maloumnih rima kakvih bi se posramile i djevojčice koje pišu prve sastavke o simpatijama i proljeću. Lake note su pak toliko lake da neki dometi Maje Šuput i Lidije Bačić za ovo predstavljaju kategoriju književnosti.

Osim Sanjinog izgleda jedino prolaznu su kadrovi iz zraka i slow motion, te briga za estetiku fotografije video spota u potpisu redatelja Darija Lepoglavca. Inače, spot je njeno maštanje kako je nezgrapno veći i nabildani džoger stisne uz auto nakon što joj ga popravi, a bio je u kvaru. I to je stvarno sve. Sjajan početak za mladu slavonsku Lidiju Bačić. (Dijana Čelić)

3/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame