Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Pumpanje superherojske pretprodaje: Liga pravde samo što nije

DC fanovi, vrijeme je za akciju! Ulaznice za Ligu pravde su puštene u pretprodaju. Nabavite ih već danas, online ili na blagajnama kina, kako bi bili među prvima koji će vidjeti Batmana, Supermana, Wonder Woman, Aquamana, Flasha i Cyborga po prvi put zajedno na velikom platnu!

Odličnu glumačku postavu čine Gal GadotAmy AdamsBen AffleckHenry CavillJason MomoaEzra Miller i Ray Fisher pod redateljskom palicom Zacka Snydera (Batman protiv Supermana: Zora pravde i Čovjek od čelika) i  Jossa Whedona (Osvetnici).

Radnja filma se odvija nekoliko mjeseci nakon događaja iz filma  Batman V Superman: Zora pravednika. Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince.  Suočivši se  s najvećim neprijateljem do sada, Batman i Wonder Woman zajedno moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč najjačoj formaciji do sada i njihovim zajedničkim naporima da se suprotstave ovim mračnim silama, možda će ipak biti prekasno za spas planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Liga pravde, u distribuciji Blitzapretpremijerno stiže u kina u srijedu 15. studenog, i to u najboljim formatima: IMAX 3D, 4DX i realD 3D, a u redovnu distribuciju od četvrtka 16. studenog.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame