Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Ekskluzivno: Povratak Nereda i Stoke – još jedno uskrsnuće legendi Zg rapa

Nakon trijumfalnog povratka Tram 11 na pozornice rasprodanim koncertom u Domu sportova u Zagrebu i najavom novih studijskih materijala, zagrebačka rap scena ne miruje. Ekskluzivno saznajemo kako se najavljuje još jedno uskrsnuće dvojice kultnih rap likova.

Naime, Marin Ivanović Stoka i Marko Lasić Nered, u tandemu Nered i Stoka potpisnici su jednog od najzabavnijih hard core albuma ranih dana rap scene “Spremni za rat”, nakon kojeg su nastavili solo karijere, više ili manje uspješno se povlačeći po medijima u raznim ulogama uz trpanje solo stvari. Nered je organizirao koncert 50 Centa s pršutom i Antom Batinovićem u Domu sportova u Zagrebu, dofurao je Cjemical Brotherse po ljeti na Jadranu i bavio se svojom promo i marketing agencijom Neki Daniels Media, dok je Stoka osim odvikavanja od droga i približavanja Bogu pumpao bicepse i pokušavao bit medijima zanimljiv osim po tetovažama.

No, sudeći prema tihim najavama dvojac je jučer u Red Records Studiju opet zajedno za mikrofonima snimao nove stvari. Za najavljen povratnčki album Nered i Stoka 2 za ljeto 2018. Jedva čekamo. Razdvojeni nisu bili osobito intrigantni ali u paru Nered i Stoka jebu kevu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame