Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Prodor slovenske pop zvijezde Ines Erbus: Šuput i Rozga tresu miniće

Ines Erbus, dobro poznato ime na slovenskoj glazbenoj sceni, velikim koracima stiže i na hrvatsku estradu. Debitantski je nastupila ove godine na najvećem hrvatskom festivalu pop glazbe, na CMC festivalu u Vodicama gdje se predstavila pjesmom “Tornado”. Ove jeseni ulazi na velika vrata u Hrvatsku svojom novom pjesmom “No, No, No” koja je odlično primljena kod glazbene publike što dokazuje i spot za istoimenu pjesmu koji ima skoro pola milijuna pregleda na Youtubeu. Autor ove pjesme je Danijel Vujević, a tekst je napisala Anđela Stošić. Ines Erbus je poznata po hitovima “Kada cura časti”, “Moje oči plave” te “ Malo se popilo” od kojih svaka je već dobrano zakoračila u klub “milijunaša” u smislu pregleda na Youtubeu. Sve tri pjesme radila je s hitmakerima Dušanom Bačićem, Branimirom Mihaljevićem te Bojanom Dragojevićem.

Mlada pjevačica bila je najmlađi kandidat slovenske inačice showa “Tvoje lice zvuči poznato” gdje se pred televizijskim auditorijem  dokazala vokalno i performerski. Najnoviji  video spot ove mlade glazbene nade imena “No, No, No” sniman je na ulicama Ljubljane gdje se u opuštenoj atmosferi Ines Erbus zabavlja s probranim ženskim društvom. Vizual njezinog novog hita zajedno s pjesmom dočarava ugođaj opuštene i zabavne stvarnosti. Ideja uživanja u životu ono je što nam Ines Erbus poručuje novom pjesmom. Videospot potpisuje jedan od uspješnijih redatelja spotova Niko Karo.

Mlada glazbenica za sebe kaže kako želi iznenađivati publiku svojim radom i namjera joj je postavljati nove standarde na glazbenoj sceni.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame