Aktualno Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Repetitor u zatvoru: Utabanim stazama Johnnyja Casha

Grupa Repetitor predstavila je sjajan videospot za pjesmu «Ako te ikada» snimljen u zatvorenom odjeljenju Okružnog zatvora u Beogradu.

«Tijekom ljeta ove godine, 30. lipnja, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odjeljenja Okružnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa. Čekali smo do sada da prođu sve dozvole i da birokracija odradi svoje i konačno sad predstavljamo spot za pjesmu “Ako te ikada”, koji je tada snimljen i koji je uvod u film o cijelom događaju” – zapisala je grupa uoči premijere.

Gostovanje Repetitora u Centralnom zatvoru organizirao je fotograf Igor Čoko. Videospot su realizirale ekipe iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert te fotograf Vladimir Živojinović, a režiju potpisuje Filip Čudić. Pjesma “Ako te ikada” nalazi se na njihovom aktualnom albumu “Gde ćeš”. Grupa Repetitor nastupit će, uz Elemental, Kawasaki 3P, Brkove i Otrovnu Kristinu, na 13. Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova, u subotu, 2. prosinca.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame