Aktualno Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Petoljetka Vintage Industrial Bara uz glasna gostovanja: Od GBH do Letu Štuka

Jedan od najprominentnijih zagrebačkih klubova sa stalnim programom i koncertnom akcijom Vintage Industrial Bar u Savskoj 160 slavi petu godinu postojanja od 12. do 16. prosinca i to konstantnom akcijom od 5 dana koncerata. Kažu proteklih je godina prošla hrpetina glazbenika, bendova, umjetnika, glumaca, redatelja, pilota, pankera, rokera, fankera, sportaša, šankera. Svi su pozvani na cirkularno slavlje i davanje vjetra za novih pet.

Prvi dan kreće žustro. Britanske punk/rock legende GBH, koji otvaraju tjedan slavlja, u utorak 12. prosinca i to u sklopu promocije novog im albuma ‘Momentum’ koji izlazi nakon 7 godina studijske pauze – slavimo duplo! Zbog svojeg koketriranja sa metal zvukom cijela moderna metal scena navodi GBH za jedne od svojih uzora pa tako i Sepultura, Metallica, Slayer, a prozvani su i ‘Motorhead on 45′ (ubrzani Motorhead). GBH su prvi puta nastupili u Zagrebu 1987. u legendarnom Kulušiću, zatim 2009. u Boogaloou, te 2014. u Vintageu. Sad se vraćaju na mjesto zadnjeg zločina. 

Drugi dan je switch na rap.  U srijedu 13. prosinca perjanica regionalnog tvrdog rapa Smoke Mardeljano službeno će promovirati svoj novi album “Ja repujem” a uz njega nastupaju Gamacid, K.R.A.S.T. te DJ Noki Nole. Treći dan u četvrtak 14. prosinca je pretpremijerni. Letu Štuke imaju prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i zguštati na stare hitove. Četvrtog dana u petak 15. prosinca pogledajte lepezu najbolji domaćih alter pun/rok bendova. Debeli Precjednik + Muscle Tribe Of Danger And Excellance + Killed A Fox + Them Moose Rush + Brain Production, dok je kraj uz rođendanski rezident bend Vintage Rock Forces.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame