Aktualno Celebrities film POP COOLTURA showbiz SVAŠTARA

Molly`s Game: Kada poker postane dio života

Napravljen po istinitoj priči, film Molly`s game jedan je od najočekivanijih ostvarenja u završnici 2017.

Filmu pored istinitosti dešavanja i visokoprofilnih imena koja se spominju u priči na popularnosti dodaje i fantastična glumačka ekipa kao i realno upletanje viših organa vlasti u Sam život glavne junakinje. Rani počeci koje je Moli provela u rangu sa olimpijskim prvacima skijanja, nezgodan pad zamijenio je sa preko potrebnim poslom u Los Angelesu. Iako joj to nije u opisu posla, Moli je u jednom trenutku, po uputstvima tadašnjeg menadžera, počela da vodi najprestižnije igre pokera, sa obrtima i od preko 100 miliona dolara.

Dok je umjereno sve je dozvoljeno. Molly međutim biva uvučena u igru previše duboko, i kao što se uvek i dešava kada vam nešto postane život, teško je prekinuti veze s tim. Film, dalje govori o ljudima koji su se nalazili sa druge strane stola, kao što su Ben Affleck i Tobi Maguire i njihovom ponašanju i visini uloga. Pravi dio priče počinje kada na scenu stupi FBI i Molly biva suočena sa izuzetno velikom kaznom zbog kršenja federalnog zakona. Priča je toliko zaokupila pažnju javnost, da je poznata Ellen Degeneres pozvala Molly kao gosta prije premijere spomenutog filma.

Mnogi se pitaju kako bi se sve odvijalo da se radnja filma odigravala u virtualnom svetu. Kada bi Moli virtualno vodila ova okupljanja, da li bi federalne jedinice uspele da joj se toliko približe. Casino online, kao i druge kartaške igre postaju sve posećenije na internetu, pa se logično može pretpostaviti da je samo pitanje trenutka kada će neki od portala iznjedriti sličnu priču. Nama samo ostaje da sačekamo premijeru filma i vidimo da li je Molly uspela da pobedi sistem ili je pak sistem prešao nju. Premijera je u Americi zakazana za 25. Decembar ove godine.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame