Aktualno Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz

Mia Dimšić rastura domaće top liste s dva albuma: Njen život uistinu nije siv

Mia Dimšić izgleda da je pronašla tajni recept do vrhova top listi i srca svojih fanova. Mia se tako može pohvaliti da su čak tri pjesme s njenog božićnog albuma među 40 najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a od toga jedna je i na samom vrhu top liste HR top 40. I njena dva albuma nastavila su uspješan niz i našla se u top tri službene top liste prodaje. ‘Život nije siv’ ponovo je najprodavanije domaće izdanje tjedna. Na drugom mjestu nalazi se Zdravko Čolić i njegov novi album ‘Ono malo sreće’, dok je Mia i na trećem mjestu s albumom ‘Božićno jutro’.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu i treći tjedan zaredom nalazi se U2 s albumom ‘Songs of Experience’. Na drugom mjestu i ovoga puta Ed Sheeran s albumom ‘Divide’, a u top tri stigao je i Van Morrison s ‘Versetile’.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Tjedan iza nas proveli smo blagdanskom raspoloženju, a i pjesme u istom duhu čule su se sa hrvatskih radio postaja. Tako se i drugi tjedan zaredom na samom vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 nalazi Mia Dimšić sa svojim božićnim singlom ‘Cimet i čaj’. Još dvije pjesme s Mijinog božićnog albuma stigle su u prvih 40 pjesama hrvatskog radijskog etera – ‘Snježna ulica (Winter Wonderland)’ nalazi na 28., a ‘Božić bez tebe’ na 38. mjestu. Na drugom mjestu ponovo je Petar Grašo s pjesmom Ako te pitaju’, a i Nina Badrić opet je na trećem s ‘Mijenja se vrijeme’. Nina je uz treću poziciju zaslužna i za najviši novi ulaz liste, a riječ je o božićnoj pjesmi ‘Na putu mom’ koja je stigla do šestog mjesta. Novi na listi ovoga puta su i D’Knock & Jay s pjesmom ‘Jedan dan’, Antonija Šola i ‘Tvoja’ te Antonela Doko s novim singlom ‘O čemu pričamo’.

Na regionalnim listama također je dominirala Mia koja je s pjesmom ‘Cimet i čaj’zasjela na prva mjesta u čak pet hrvatskih regija i našla se na broju jedan top listi u Dalmaciji, Slavoniji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. Zagorski broj jedan pak ovoga puta je Petar Grašo.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame