Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz SVAŠTARA Zabava

Novi Big Brother stari big bother: Počela nova sezona reality showa s gomilom sapuničarskih stereotipa

Deveta sezona Big Brothera je počela sinoć okupljanjem novih stanara u luksuzno spremljene kaveze za promatranje kako će se svađati, zabavljati, ljubakati, biti simpatični, glupavi, patetični i sve one svakodnevne radnje zbog kojih se ljudima voli zavirivati u susjedstvo.  Glavna nagrada ove godine iznosi 500 000 kuna, a kandidati su smješteni u kuću od 1150 kvadrata u zagrebačkom Jadran Filmu. Voditeljica glavna je Antonija Blaće a pomagat će joj reper Fil Tilen.

Ovogodišnji draft predstavlja momke, žene, djevojke za koje se pretpostavlja da bi lako mogli karakterno krenuti u razne verzije i vrste obračuna. Količina stereotipa izgovorenih od strane kandidata na samom predstavljanju dotakla je nivo “Krv nije voda” ili “KrimTim2” tako da se u nastavku promatranju showa nadamo novim količinama površnog, priglupog, ispraznog i naravno – prigodnog za publiku u Hrvatskoj.

Nikita Dajčer je rođena u Kanadi. Od šeste godine živi u Lovranu, a danas je vlasnica kozmetičkog salona. Bojana Lončarević dolazi iz Rijeke koja radi kao kuharica u Austriji. Razvedena je i misli da joj je bila greška prerano se vezati. Ima kćer staru 23 godine. Renata Nemeček dolazi iz Čaglina i ima 30 godina, a već je bila u šou “Samo nebo zna”, a bivša je pripadnica Oružanih snaga RH. Tomislav Roso Rosy rođen je u Splitu, ali živi u Kaštelima i poseban je ni po čemu osim da ima 205 cm. Splićanka Lucija Stojak radi u casinu i ona će se svađati s ženama i puno pametovati i moguće da padne na šarm onog pacijenta koji se predstavi kao alfa mužjak grupe. Antonio Benčak dolazi iz Križevaca, ima 21 godinu, a živi s tatom i bratom. Dubravka Ujević Veron ima 46 godina, rođena je u Vinkovcima, a živi u Zagrebu i ima mlađeg muža. Marijan Lisak je Zagrepčanin iz Zadra, razveden i ima sina od 23 godine, bivši je pripadnik 1. gardijske brigade i ATJ Lučko, organizator sportsko-rekreacijskih natjecanja ratnih vojnih invalida. Aleksandar Neradin ima 32 godine i dolazi iz Makarske i po zanimanju je grobar a smatra se seks predatorom. Antonija Čatipović dolazi iz Zagreba, ima 32 godine i majka je dvoje djece, a bila je od popravnih domova do sigurnih kuća, abavi se tarotom. Luka Rok Medunović ima 23 godine i dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je kuhar. Juraj Golubiček ima 28 godina, dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je arhitekt. Bojan Mrđenović ima 34 godine, dolazi iz Siska i radi kao konobar. Alena Nezirević dolazi iz Vrsara i po struci je diplomirana upravna pravnica, ali želi bit pjevačica. Ana Marković dolazi iz Bjelovara, a kada bi pisala knjigu, kaže, nazvala bi je “Blagajnica iz Bjelovara hoće ići na more” a bila je u mladeži HDZ-a i obožava Hrvatsku. Antonio Orač ima 24 godine, a dolazi iz Bjelovara gdje radi kao konobar. Matija Stainer dolazi iz Osijeka, a u Big Brother se prijavio jer misli da je prirodno zabavan te da će gledatelje nasmijavati. Nikola Vidović Nixara rođen je u Somboru, živio je u Belom Manastiru, u Rijeci, Zagrebu i Zadru. Po zanimanju je kuhar, no njegova najveća ljubav je glazba.

Uz produkcijske direkcije oko toga tko će i što će i kako će gledatelje zabaviti ovogodišnji draft je išao po principu uzeti iz svakog dijela i sloja Hrvatske i ljudima podariti što je realniju sliku samouvjerenih, povremeno intelektualno nezrelih i kapacitetima limitiranih ljudi kojima će se moći manipulirati na razne načine.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame