Glazba Nasumični video spot POP COOLTURA showbiz

Mel Camino: Novi spot “Škvadra”

Velikogorički bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Škvadra”. Najavni je to singl četvrtog studijskog albuma “Kad? Sad!”, koji će biti objavljen na proljeće 2018.

Mel Camino ovim singlom eksperimentiraju s vlastitim zvukom. Ne žele se svrstati u okvire točno određenoga žanra, već se poigravaju sa svojim afinitetima. Pjesma sa sjetnim i melodičnim electro-pop melodijima, početkom pomalo asocira na Depeche Mode, a zatim se pretvara u kombinaciju pop zvuka osamdesetih sa suvremenom produkcijom melodičnog rocka, s posebno naglašenim bubnjem, koji, u ovom slučaju, daje plesnost svemu ovome zajedno. “Škvadra” je pitki singl za dobro raspoloženje i neloš nastavak karijere ovoga benda.

Glazbu potpisuju Tomislav Tonković i Zlatko Majsec, koji je i autor teksta, aranžman su napravili Viktor Grabar, Vid Križanić i Zoran Smoljanović, a glazbeni producent je Mark Mrakovčić. Pjesmu “Škvadra” prati slow motion videospot, kojeg je snimio i režirao Ivan Špehar, a u njemu sudjeluju skejteri (Mario Kunštek – Kuna, Michel Kubaček – Miškec, Marin Pavlović – Mara i Zvonimir Mikić), akrobatkinje ( Sandra Dunaj, Ana Arunović i Sonja Runje) i glavni glumac – desetogodišnji dječak Noa Lončar.

Dino Tremens

Glumac, reper, slam poeta, turistički pratitelj, stipendirani student, ljubitelj neobičnih sportova i aktivnosti (snowboard, biciklizam, kečeri, MMA), vozač, avanturist, ljubitelj hrane... Rođen i živi u Zagrebu, bla, bla... Život je lijep ako se tako postaviš prema njemu. To je sve što zna o sebi.

Komentari

Reklame