Aktualno Celebrities film Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

2 Cellos: Cavatina – prekrasna melodija iz “Lovca na jelene” u šumi kao prirodnom okruženju

Najveći hrvatski glazbeni izvozni proizvod svih vremena, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastavljaju izbacivati video zapise s aktualnog albuma “Score” na kojem su obradili poznate filmske teme i soundtrack postavili kao centar svog klasičnog interesa.

Ovaj puta ih stavljaju u prirodni habitat, šumu, odakle uz video mapping približavaju prekrasnu temu iz “Lovca na jelene” koju su u studijskoj verziji odsvirali uz Londonski Simfonijski Orkestar.

Njihova interpretacije nikada nisu dovedene u pitanje, no ponekad ta količina zatvorenih očiju upada u oči.  Jer dotjerani cellisti koji u šumici zatvorenim očima duboko proživljavaju svaki proizvedeni ton a prije toga su bili jednako ufurani na CGI Antartiku, ne djeluje osobito uvjerljivo. Zato je i slušateljima najbolje da odžmire. Tada će im i slušanje pjesme biti daleko stvarnije iskustvo.

Uz stalne suradnike iz Medvid produkcije, Kristijana Burlovića, koji im redovno isporučuje estetski vrlo čiste i upotrebljive kadrove zanesenih cellista. (Dijana Čelić)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame