Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Petar Grašo na putu prema rekordima: “Ako te pitaju” se ne miče s prvog mjesta top lista

Čelnu poziciju liste i šesti tjedan zaredom na top listama singlova diljem Hrvatske drži Petar Grašo s ‘Ako te pitaju’, slijede ga Damir Kedžo i njegov ‘Vojnik ljubavi’ na drugom mjestu te Vanna i ‘Najbolji ljudi’na trećem. Psihomodo Pop je s novim singlom ‘Ako želiš biti moja’ u svom prvom tjednu u radijskom eteru stigao na 15. mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Pjesma je nastavak priprema za njihov novi studijski album kojeg su najavili prošlogodišnjim hitom ‘Sve će biti u redu’.

„Ova pjesma pravi je Psihomodo uradak. Došla je vrlo prirodno. Uz već snimljene demo snimke za novi album, ovu smo snimili upravo zadnju i u jednom danu. I na ovoj pjesmi, što se i čuje, Tigran svira bubanj. Videospot snimamo u režiji Mare Milin, koji će biti i svojevrsni mali hommage Tigranu, izražen kroz jednostavnu, ljubavnu pjesmu.“ – rekao je Davor Gobac. Uz Psihomodo Pop ovaj tjedan s novim singlovima na listu su stigli Đani Stipaničev & Renata Sabljak s novom suradnjom ‘Ako nam ljubav preživi noć’Pamela Ramljak s ‘Nikada’ te Radio Luksemburg s novim singlom ‘Sviraj za mene’.

Grašo ovaj tjedan dominira i u svim hrvatskim regijama od svoje Dalmacije, do Slavonije, Zagorja, Grada Zagreba, Središnje Hrvatske te Istre i Primorja. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame