Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Vicky Cornell o samoubojstvu muža Chrisa: “Volio je život, ali je bio ovisnik”

Vicky Cornell, udovica Chrisa Cornella, pjevača i frontmena Soundgardena, otvorila se u TV showu “Dobro jutro Amerika” po pitanjima ovisnosti i samoubojstva njena supruga koji se riješio disanja lani u svibnju.

“Volio je život i nikad ne bi napusio namjerno ovaj svijet” rekla je Vicky Cornell  voditeljici Robin Roberts. “Obitelj mu je bila sve i čim bi sišao s pozornice postao bi najobičniji otac obitelji”. Ali promjene u ponašanju su počele kad mu je propisan benzodiazepine, lijek protiv bolova da mu pomogne oko ozljede ramena koje su ga znale držati budnim cijelih noći. Vicky smatra da su ti lijekovi direktan uzrok sklizavanja njegova muža opet u ovisnosti. “Mozak nekog tko uzima supstance drugačije funkcionira od onih koji to ne čine. Chris je znao uzeti po dvadesetak tableta odjednom…”

Vicky je dodala: “Ako mislite da ovisnost izbor, varate se. Morala bi se skinuti stigma s takvog razmišljanja, tako da se što više ljudi otvori i priča o problemu. Chris je bio ljubav mog života. Nije bio ni rock zvijezda, samo najbolji muž i otac”.

Nakon završetka koncerta u Detroitu sa Soundgardenom 17. svibnja lani se ubio. Ostalo je povijest.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame