Aktualno Celebrities inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson: Odbrojavanje je počelo – za titulu MMA prvaka lake kategorije

Conoru McGregoru se zbog preduge inaktive se oduzima titula prvaka lake kategorije UFC-a u mješovitim borbama, a za njegov pojas se bore dvojica boraca koje borilački svijet smatra boljim borcima od McGregora čija je boksačka egzibicija s Mayweatherom malo bacila sjenu na njegove MMA uspjehe.

U New Yorku 08. travnja održava se UFC 223 turnir u sklopu kojeg će glavna borba biti obračun Tonya Fergusona koji je trenutni privremeni prvak u lakoj kategoriji do 70 kilograma težine, dok je opaki dagestanac Khabib Nurmagomedov na skoru od 25:0, bez poraza izdominirao sve borbe u kojima je dosad sudjelovao.

Ovo je nakon Miočić Ngannou i predstojeće Miočić Cormier jedna od borbi koje borilački svijet s nestrpljenjem očekuje tim više jer je ovo treći pokušaj susreta dvojice boraca. Dosad je odgađan zbog ozljede Fergusona i neuspjeha pri skidanju kilograma Nurmagomedova.

Njihov rivalitet je žestok, prijete jedan drugom ozbiljnim ozljedama i kako kažu ovoj borbi ne treba hype, bit će vatreno. UFC je objavio prvu kratku teaser najavu. Don`t close your eyes.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame