Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Povratak Cro Copa u ring: Revanš protiv Roya Nelsona na Bellator 200 u Londonu

Jučer je grunula vijest oko jubilarnog Bellator 200 eventa koji organiziraju 25. svibnja u londonskoj Wembley Areni. Jedna od glavnih borbi bit će revanš našeg Mirka Filipovića s Royem Nelsonom, debeljuškastim borcem od kojeg je izgubio 2013. u UFC organizaciji s turnira UFC 137 i nakon tog meča otišao iz američkih borilačkih organizacija.

Kako je nakon revanša s Gonzagom Mirko dobio suspenziju nastupa u Americi pod okriljem organizacije UFC-a zbog uzimanja nedozvoljenih sredstava a Nelson također izašao iz UFC-a, konkurentska firma Bellator koja slovi kao A2 liga boraca je uzela te još uvijek atraktivne borce. Cro Cop s 43 godine i Roy Nelson tri godine mlađi ukrstit će opet rukavice, a mnogi priželjkuju i ponovni obračun Mirka Filipovića i Fedora Emilianenka koji je također trenutno u sklopu Bellatora.

“Bellator i ja bili smo u kontaktima još ranije, nakon borbe protiv Ishiia, no ja sam tada ipak odlučio potpisati za UFC. Ostali smo u kontaktu i sada je došla prilika da odradim borbu kod njih. No, nije bila stvar Bellatora nego stvar protivnika odnosno Roya Nelsona. Tada me svladao prekidom u trećoj rundi. Bio sam ozlijeđen i zbog toga želim taj revanš. Ne želim tražiti neke izlike, samo želim odraditi ovu borbu u situaciji kada sam potpuno zdrav i spreman. Sada će sigurno biti drugačije. Ovo je stvar koju ne smijem propustiti i ovo sam prihvatio iz sportskih razloga. To nisam mogao propustiti” objasnio se jučer Mirko Filipović u izjavi za Novu TV.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame