Aktualno Celebrities inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Conor Mc Gregor vs Georges St. Pierre: Od kuloara do UFC borbe godine

Kako zasad ništa od najavljivanog povratka Conora McGregora s Floydom Mayweatherom u UFC ring, čini se da organizacija priprema i pokušava realizirati novi potencijalni “meč stoljeća”. U međuvremenu dok je ostao bez obje titule zbog nebranjenja istih već trčanja za financijskim ponudama karizma i kult Conora McGregora među kompetitivnim borcima se pomalo gubi. Očekujući njegov povratak u ring sad po puno većim financijskim uvjetima radi se na realizaciji dva šampiona i magneta za publiku Conora McGregora i Georgesa St-Pierrea, i to za pojas nove divizije, one do 74.5 kg.

Nakon Conorovih boksačkih izleta te St. Pierrovog povratka kako bi pobijedio Michaela Bispinga i odmah potom vratio pojas govoreći kako će se boriti samo po svojim uvjetima a ne onima koje mu diktira Dana White, kotroverzni direktor UFC-a, potrebno je dosta još pretpostavki zadovoljiti za realizaciju spominjane borbe.

Kuloari iz više strana govore o tome, od upućenih analitičara borbe, do St. Pierrovog menadžera, no pod kojim uvjetima da li i kada će se realizirati još uvijek je pitanje pripreme puno faktora:

  1. George. St Pierrovo ozdravljenje obzirom da trenutno nije u natjecateljskoj spremi
  2. Financijske multimilijunske ponude s obe strane
  3. Hitrovita ćud Conora Mc Gregora i činjenica borbe Khabib Nurmagomedov – Tony Ferguson u njegovoj kategoriji početkom travnja

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame