Aktualno Celebrities film inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Ne možemo dočekati: Igrač Broj 1 – Spielbergov povratak djeci i fantaziji

Nova avantura legendarnog redatelja i višestrukog Oscarovca Stevena Spielberga“Igrač broj 1″, (Ready Player One) temeljen na istoimenom bestseleru Ernesta Clinea, od sutra stiže u naša kina. Film donosi priču o svijetu 2045. godine, koji je pogođen energetskom krizom, globalnim zatopljenjem i prenapučenošću. Surova realnost je toliko nepodnošljiva da većina stanovnika vodi alternativni život u OASIS-u, unutar virtualne stvarnosti. Ljudi unutra mogu biti što god požele, mogu izgledati kako žele i raditi što žele, mogućnosti su neograničene.

Gamer Wade Watts glavni je junak priče koji se osjeća živim jedino kada odlazi u virtualni svijet u kojem granice stvara sam, svojom maštom.
Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a James Halliday na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtualni svijet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om. Konkurencija je jaka, no Wade uspijeva otkriti ključ rješavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će poduzeti sve kako bi mu oduzeli nagradu. Wade i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Nakon velikog uspjeha knjige čekalo se samo da se ova priča preseli i na velika platna, pod redateljsku palicu virtuoza Spielberga i u najprestižnije kino formate –IMAX 3D, 4DX i Real D 3D. Svi ljubitelji videoigara ili općenito pop kulture iz kraja prošlog stoljeća će biti oduševljeni. Po reakcijama kritike i publike može se zaključiti da nam je Spielberg pripremio još jedno filmsko remekdjelo koje ćemo rado pamtiti u godinama koje dolaze. Igrač broj 1 možete od sutra pogledati u svim kinima u distribuciji Blitza.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame