Aktualno Celebrities inmediasres Interview POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Zagrijavanje pred meč za titulu MMA prvaka lake kategorije: Svađanje na razini male djece – Khabib Nurmagomedov & Tony Ferguson

Manje od deset dana je ostalo od meča za titulu prvaka lake kategorije u mješovitim borbama u sklopu najjače svjetske borilačke organizacije UFC. Nakon što su aktualnog pravaka Irca Conora McGregora zbog predugog perioda nebranjenja pojasa prvaka skinuli titule, neporaženi Dagestanac Khabib Nurmagomedov, sjajni samobo hrvač i funkee all around hispano mašina, privremeni (interim champion) Tony Ferguson, borit će se za ujedinjenje i titulu novog prvaka.

U sklopu medijskih zagrijavanja organiziran je media conference call na u sklopu kojeg zainteresirani novinari ispituju na telefonskoj vezi dvojicu zaraćenih, a oni odgovaraju. No, ovaj puta je orišlo u neočekivanom smjeru prepucavanja dvojice boraca na direktoj liniji ali na način dječaka iz vrtića.

Njihova netrpeljivost je neupitna. No, bolje im stoji ulazak u ring od prijetnji koje su za pola sata nadglasavanja pokazali. Nakon što je njihov meč već dva puta posljednje dvije godine organiziran pa otkazivan treća prilika nadaju se ljubitelji ovog sporta, neće se propuštati.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame