Aktualno Celebrities film Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Ljubitelji Queena i Freddieja Mercuryja se znoje: Najavljen glazbeni biografski film

Ljubitelji barok i kič rocka grupe Queen doći će na svoje kad 02. studenog ove godine u kinima zaroka “Bohemian Rhapsody” igrani biografski film o avanturama odnosnih glazbenika. Kako u teaseru najavljuju, radi se o slavlju duha, rada i djela Mercuryja i ostalog Queen društva.

Film prati meteorski uspjeh benda, pjesama i zvuka, Mercuryjeve demone i sekusalnost te veliki reunion na Live Aid koncertu kada je Mercuryju bila dijagnosticirana AIDS daje jednu od predstava života.

„Ja sam onakva osoba kakva sam uvijek trebao biti, pjevam za ljude koji su na kraju arene, za one koji se ne uklapaju – za odbačene, sramežljive, za one koji su prokleto sigurno da nisu „važni“. Pokazujem im da ih ne treba biti briga što razni kritičari i nasilnici misle o njima. Ako ja to mogu….i oni mogu što činiti sve što požele.“ Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.
Bohemian Rhapsody je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Britansku će pjevačku legendu glumiti Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana MayaBen Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ‘ljubav njegovog života’ igra Lucy Boynton a u filmu će se pojaviti i Mike Myers. Redatelj filma je Dexter Fletcher, a scenarij potpisuju Anthony McCarten, poznat po scenariju za film Teorija svega (The Theory of Everything) i Justin Haythe (Red Sparrow, Revolutionary Road).

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame