Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports TOP VIJEST

Mirko crni Mirko: Ništa od povratka Cro Copa u ring, ali svašta od povratka u bolnicu na operaciju – kraj MMA karijere?

U stvari bilo je za očekivati i ništa neobično. Dugo najavljivana borba i povratak Mirka Filipovića u oktogon u revanšu s debelim Amerikancem Royom Nelsonom od kojeg je izgubio 2011. u sklopu UFC-a, ovaj puta u sklopu druge najjače američke borilačke organizacije Bellator (nešto poput prve B lige boraca u usporedbi prema UFC-u koju si prva A liga) – neće se dogoditi. Razlog jednostavan – ozljeda na treningu. Ipak Mirkove 43 godina ma koliko bio u formi i ne priznao si kako ne želi odustati premda mu tijelo daje jasne signale da je kraj sve bliže.

Mirko Filipović je na treningu doživio lom križnih ligamenata lijevog koljena a oporavak od takvih ozljeda i kod mlađih boraca traje u periodu od minimalno pola godine do godine i pol dana što bi u prijevodu značilo i kraj Mirkove karijere.

“Mirko je pretrpio ozljedu, ali je morao odustati od nastupa u Londonu i maknut je s popisa borbi. Trenutačno tražimo Nelsonu zamjenu, a u međuvremenu vam mogu otkriti kako će Carvalho vs. Mousasi biti glavni meč večeri. Meč između Michaela “Venom” Paigea, britanskog talenta i Davida Rickelsa je pomaknut prema vrhu i sada čini ‘co-main’ event večeri”, izjavio je direktor za komunikacije Bellatora Ryan Grab.

Mirko se odmah nakon operacije obratio fanovima na svom Facebook profilu: “Dragi prijatelji,u petak tokom posljednjeg treninga u ovim pripremama,za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon cega sam jednostavno pao na pod od boli.nisam mogao vise stati na tu nogu a magnet iduce jutro je pokazao ono čega sam se i bojao,da mi je puknuo prednji krizni ligamenti da je hrskavica oštećena.jutros sam operiran u Specijalnoj bolnici Sv.Katarina u Zaboku!jako mi je zao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maximalno spreman jer sam prosao vrhunski trening kamp.isprike svima a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu a sada od nje nece biti ništa.ali nazalost,ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati.ali čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi nas uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo a vjerujem i mnogi mma fanovi!hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima!!”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame