Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Nives Celzijus feat Ante M: Jen, dva, tri – nova glazbena katastrofa sisate turbofolk starlete i musavog pseudorepera

Ovakvi slučajevi ne završavaju dobro po zdravlje slušatelja pa smo umjesto pojedinačne recenzije sabrali redakcijski konzilij ne bi li dijagnosticirali problematiku obuhvaćenu u novom “hitu” Nives Celzijus koji potpisuje Dušan Bačić, a prsata pjevačica i glumica ga izvodi uz repanje stanovitog Ante M-a.

“Vjera mi ne dozvoljava komentirati ovakva remek djela osim iz estetskog rakursa. A tu se mora primijetiti da Nives Celzijus zna pogledati u pravi kut kamere ;). Ali kako je to moderno reći, kuloari kažu da je Ines Celzijus jako pametna žena i da se samo dobro zabavlja i iskorištava ljudsku glupost koja je opet razlog zašto se nešto ovako uopće sluša ” (Dijana Čelić – inicijali DČ)

“Nekad se to zvalo turbo folk danas je samo turbo zlo” (Ivan Perić – inicijali IP)

“Ne dirajte Nives, Nives je zakon. A uspjeli su provući i reklamu za Noa mobitele…” (Hrvoje Rukavina – inicijali HR)

“A ha, novi pripadak tzv body glazbe. Zapravo antiglazbe u kojoj je glazba zapravo samo slika i video. Tekst je standardno morbidno stupidan i uvredljiv za svakog pripadnika IQ populacije iznad 55, izvedba Nives na njenoj razini missice bikini zone, glazba je u redu nekadašnjih vježbi na Spektrumu koje su najmanje muzikalne osobe pikale po principu nabadanja dva i pol tona na imitacijama klavijature, ali najveće čudo je ona budalaština od metrosex podšišanog klinca kojem kroz autotune daju da nešto kao repa. Strašno što se danas podvaljuje pod glazbu i što postaje hitom…” (Anđelo Jurkas – inicijali JA)

“Mislim, dakle jesam” (Rene Descartes – inicijali RD)

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame