Aktualno inmediasres mediji POP COOLTURA Zabava

DOP TV: Norijada 2018 flashbackovi – između cajki, nacionalizma, kriminala i pametne djece

Suma sumarum, nadivljali su se i ove godine maturanti i uskoro bivši srednjoškolci.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je predvodio najmasovniju kolonu od 6000 sutrašnjih birača od kojih su neki uhićeni zbog kršenja javnog reda i mira, nedozvoljenog korištenja pirotehničkih sredstava i zlouporabe droga, a još se čekaju brojke zbog medicinskih intervencija, ispumpavanja zbog alkohola  sličnih kombinacija detoksiciranja mladih ljudi.

Mediji su izvještavali o ponašanju u glavnim gradovima, tako se od Zagreba, preko Rijeke, Splita, Osijeka, orilo narodne glazbe od Thompsona do Cece Veličković, vješalo se ustaške simbole i obilježja, pjevalo nacionalističkih pjesama, ali s druge strane u manjim skupinama i akcijama skupljalo se brašno i doniralo umjesto prolijevanja mlijeka, pekle su se palačinke na štandovima u Rijeci i Osijeku.

Diferencirala se mladež na one malobrojne kreativne i one brojne razularene, razuzdane i glasne. Malo je za primijetiti presliku onoga što će postati i biti osloncem društva za deset do dvadeset godina.

“Ne piše nam se dobro” komentirali su neki od anketiranih prolaznika koji su komentirali ovogodišnje ponašanje glavnih aktera norijada.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame