Aktualno Glazba izložbe

Posjetite Multipak: Malo ali veliko hi fi izlaganje

Ako ste u blizini – ili niste, ne zaobiđite ove godine Multipak od 28. svibnja do 02. lipnja.
Riječ je o multimedijalnom događanju koje je pokrenuto 2012. godine, u Pakracu, zajedničkim snagama Robertoshop trgovine, Muzeja grada Pakraca i Gradske knjižnice Pakrac, a uz neizostavnu podršku Grada Pakraca i TZ grada Pakraca.
Objedinjuje izložbu audio i video opreme, koncerte, video projekcije, predavanja, radionice i ostale popratne kulturne i edukativne sadržaje.
Naglasak Multipaka je na kvaliteti – kako na kvaliteti hi fi uređaja koji se prezentiraju, tako i na svim ostalim sadržajima – vrhunski zvuk, vrhunska glazba, riječ, slika…sve to u jednom, uvjetno rečeno, malenom Pakracu. Središnje događanje je velika hi-fi izložba, koja na nekoliko lokacija u 30ak slušaonica okuplja renomirane hrvatske i svjetske izlagače ekskluzivnih hi fi sustava i opreme, dok sve upotpunjuje bogati popratni program koji počinje već 28.svibnja a odnosi se na projekcije nagrađivanih dokumentaraca, radionice, predavanja, izložbe, koncerte.
Ovogodišnji Multipak zaokružuje i na neki način zatvara koncert Mayalesa u predivnom i posebnom prostoru Spahijskog podruma.
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame