Aktualno autorski tekstovi Celebrities inmediasres Interview KOLUMNIZAM mediji POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Ekskluzivno: Intervju s najpoznatijim hrvatskim političkim uznikom – Mamić Međugorski

Zdravko Mamić jedna je od najpoznatijih poslovno-političkih ličnosti na hrvatskoj javnoj sceni za koju se može reći da posjeduje neupitan moralni integritet, poštenje i humanost. Kao samostvoreni biznismen odgojio je desetke mladih igrača, kojima je otvorio put u svijet, pronijevši ujedno i sveto hrvatsko ime Dinamo diljem zemljine ploče. Samo za DOP, Mamić otkriva nove Gospine tajne.

DOP: Gospodine Mamiću, kako ste uopće dospjeli ovamo?

ZM: Kako sam već najavio, budem li osuđen učinit ću isto što i general Praljak. Zbog poslovnih obaveza nisam uspio doći u Osijek na izricanje presude, te sam otrov ispio u Zagrebu. Probudio se drugoga dana ovdje u Međugorju.

DOP: Hoćete reći da su vam nadnaravne sile pomogle da izbjegnete odlazak u zatvor nakon nepravomoćne presude?

ZM: Nakon samo dan vremena! Isusu je za uskrsnuće trebalo tri dana, a Zdravko Mamić je to sve obavio samo u 24 sata! Ovo je fenomen o kojem će se još dosta pisati i ako netko nije vjerovao u nadnaravne događaje koji se odvijaju u Međugorju, ovo je sada konačan dokaz. Uskrsnuće, teleportacija… čovječe, da ovdje ima vode pokaz’o bi ti odma kako hodam!

DOP: U međuvremenu, vi ste u Osijeku osuđeni za pronevjeru nekih 116 milijuna kuna iz Dinama, čime ste oštetili državni proračun za oko 12,2 milijuna neplaćenog p…

ZM: Nepravomoćno! Kao državljanin Bosne i Hercegovine, dakle osoba na privremenom i povremenom radu u Hrvatskoj, ne osjećam se krivim. Sve su mi to namjestili. Vidite i sami da sam osuđen 6.6.2018. godine, 6,5 godina (zaokruženo na 6) i to u 12 sati, (što je 2×6), što pokazuje da su se protiv mene urotile sotonske snage antirvackog podzemlja i duboke države. Neka sada strahuju, jer dok sam bio mrtav od otrova, Gospa mi je pokazala pakao i vidio sam tamo SMS-ove i e-mailove Cvitana, osječkih sudaca i svih drugih đavala koji me gone.

DOP: Mislite tu prepisku iskoristiti kao dokaz na sudu?

ZM: Itekako! Imam još sto kila toga! Samo raste!

DOP: Ne čini vam se neobično da je vaš brat Zoran dobio samo 4 godine i 11 mjeseci zatvora, što je samo mjesec dana manje od 5 godina, s kojima bi po sili zakona morao također završiti u zatvoru? Jesu li i ovdje neke nadnaravne sile uplele prste?

ZM: Dabome da jesu! Zoranu je Gospa prorekla na prvoj svetoj pričesti da neće nikada otići u zatvor i tako je i bilo.

DOP: Je li vam Gospa još nešto rekla u povjerenju?

ZM: Da, rekao sam joj iskreno da sam nevin, a ona mi se onako djetinji povjerila da je i ona.

DOP: No, krasno. Pa vi ste nju prilično dobro upoznali.

ZM: Da. Makar, pravo da vam kažem, nabijem ja i nju….

DOP: Dobro, ne trebamo detalje. Hvala vam na razgovoru, gospodine Mamiću, i želimo vam da ponovo uskrsnete i osvanete u Hrvatskoj, makar ste sada samo Ero s onoga svijeta.

Jan Klasinc

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame