Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Nije išlo: Stipe Miočić izgubio titulu prvaka teške kategorije u MMA

Stipe Miočić je u četvrtom pokušaju obrane titule prvaka teške kategorije u mješovitim borbama u sklopu UFC organizacije poražen od Daniela Cormiera nokautom u prvoj rundi.

Stipe s mislima na porod svoje žene i rođenje kćeri koje se mora desiti svaki dan je ušao nedovoljno fokusiran u borbu s prvakom poluteške kategorije izvrsnim analitičarem i sjajnim borcem Danielom Cormierom koji je u svojoj 39.-oj godini najavio povlačenje iz svijeta slobodne borbe nakon još dva meča. Stipe je u meč krenuo odlično no nakon par minuta i klinča te primljenih nekoliko udaraca u kojima je Cormier našao svoju sigurnost u borbi šakama, završio je na podu od vanjskog aperkata pod bradu i tu je bio kraj meča.

U inscenaranom lažnom spektaklu ulaska dopingiranog bivšeg prvaka teške kategorije Brocka Lesnara ujedno i WWE zvijezde najavljen je sljedeći meč i obračun Cormier Lesnar.

U drugoj antiborbi, jednoj od najdosadnijih borbi godine a možda i svih vremena s jedva desetak udaraca bačenih Derrick Lewis je pobjedio Francisa Ngannoua odlukom sudaca. Anthony Pettis je ugušio Michaela Chiesu, a Lando Groovy Vandatta je poražen pak od Dakkara Klosea.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame