Moda moda

Što je Urbani Jednorog?

”Carine, poštarine, pogrešno poslani paketi, prevelika i premala odjeća… Sve su to ”pogodnosti” koje nosi internet kupovina” – govori Nika Ostoić, poduzetnica i kako sama za sebe kaže – boss bitch – Urbanog jednoroga koji je zajedno s Koranom Gjalski Filipović pokrenula u centru Zagreba.

Nika i Korana ekskluzivne su zastupnice za cijenjeni britanski brand Rogue+Wolf, američki Norvine i cipele YRU (Youth Rise Up). Uvoze i francuske naočale marke MILFrance, a od domaćih suradnici su im kreativke Ivana Horvatek skrivena iza brenda Devious Ivy te nakit brenda Darije Grabaš Dushka Handmade. Riječ je prvestveno  trgovini ženske odjeće i modnih dodataka pa su tu ”vještičje” haljine s natpisima poput Moons Are The Shit, Ain’t No Basic Witch i tome slično, a tu je i kutak ”for your boyfriend” čije je zaštitno lice zabočki kantautor J.R. August.

”Cilj je bio napraviti trgovinu u kojoj će svaki alternativac naći nešto za sebe po pristupačnoj cijeni” – govori Korana: ”Osim toga, zalažemo se zaštitu životinja pa su ti Ink Not Mink majice marke Norvine kako bi potaknuli svijest o suvišnosti pravog krzna u modnoj industriji.”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame