Aktualno DOP TV Interview POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

DOP TV: John Kavanagh – trener Conora McGregora o kaosu, ludilu, treningu i svom borcu

Trener Conora McGregora John Kavanagh je nakon UFC 229 eventa na Bellatorovom event u New York pogledao pobjedu ruske legende Fedora Emelianenka nad Chaelom Sonnenom, gdje je s Arielom Helwanijem obavio još jedan osvrt razgovor na sve ludilo oko njegova pulena u kojem su se osvrnuli na sve segmente karijere a osobito oko Conorove izvedbe tj poraza od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu prvaka lake kategorije.

 Conor je inače ofenzivan borac ali nije uspijevao nametnuti svoj stil borbe i pogađati kao u borbi protiv Eddiea Alvareza. Sigurno je tu veliki faktor bilo vrijeme izvan kaveza. Prije borbe protiv Eddiea smo imali dva velika kampe za vrijeme priprema borbe protiv Diaza, a ovdje smo imali dvije godine bez borbe. Mislio sam da to neće igrati ulogu, ali kada si sada izvrtim cijelu borbu u glavi, mislim da je imalo. Vjerujem da bi u drugom slučaju Conor pogodio neke od tih udaraca, iskoristio neke od prilika kakve smo imali, posebno u trećoj rundi. Khabib je nevjerojatan borac, ono što radi on radi svakako bolje od svih ostalih boraca. I znao da će biti takav, nije me ništa kod njega iznenadilo. Dugo vremena ga pratim i znam koliko je dobar. Žao mi je samo što Conor nije iskoristio prilike koje sam spomenuo da je imao, posebno u trećoj rundi koju smo dobili na bodove.”

Conor je nakon borbe odmah uskočio na vlak promoviranja svog Proper Twelve whiskeya koji bilježi sjajne rezultate prodaje, te nije uopće razgovarao sa svojim trenerom o porazu. Sve je ostalo na njegovom traženju revanša. “Možda će vas ovo iznenaditi, ali Conor i ja još nismo razgovarali nakon borbe. Ja sam bio s ekipom i mi smo do dugo u noć komentirali borbu, ali s Conorom smo razmijenili samo nekoliko poruka. Vidjeli smo se još jednom kratko, ali nismo razgovarali o borbi. To nije situacija kakvu inače imamo, ali dosta toga se promijenilo. Ja osobno volim ostaviti borce da se ohlade i da se jave kada oni sami odluče razgovarati.”

 

 

Kompletan razgovor pogledajte ovdje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame