Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Nina Badrić najslušanija na vrhu top liste singlova: “Rekao si” će uz Grašinu “Ako te pitaju” bit hit godine

Na vrh liste HR Top 40 još jednom se pozicionirala Nina Badrić sa svojim singlom ‘Rekao si’, u izdanju Aquarius Recordsa. Prošli ju je tjedan u radijskim eterima slijedilo čak 7 novih singlova koji su zarazili slušatelje raznolikim melodijama. Najviši ulaz ostvarila je grupa Vatra s pjesmom ‘Ukleti ‘Holandez‘ u izdanju Dallas Recordsa, i pozicionirala se na 10. mjesto. Nakon izuzetne uspješnice s Massimom ‘Nama se nikud ne žuri’, Vatra je objavila singl koji također garantira uspjeh među slušateljima. Pjesmi je pridružen i spot sniman u Gospiću, točnije u najstarijoj kući u kojoj je Ivan Dečak provodio ljetne praznike za vrijeme djetinjstva, a dio je snimljen i na planini Žir u Lici i u stakleniku tijekom ljeta. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak. “Ukleti Holandez je treći singl kojim najavljujemo naš jubilarni deseti studijski album i presretni smo zbog činjenice da je nakon singlova ‘Sekvoje’ i ‘Nama se nikud ne žuri’ i ‘Ukleti Holandez’ zaplovio eterima i HR Top 40 listom!  Držimo palčeve da plovi što je moguće duže!“, rekao je Ivan Dečak iz grupe Vatra.

Među najslušanijih 40 smjestio se i Nikola Marjanović s pjesmom ‘Jeseni‘ u izdanju Menarta. Autor glazbe, teksta i aranžmana ovog rastućeg hita je Ivan Škunca. Novim se hitovima pridružuje i Parni valjak s pjesmom u izdanju Croatia Recordsa ‘Otkud ti pravo‘, koja najavljuje novi studijski album ovog poznatog hrvatskog benda. Novi ulaz na listu zabilježio je i ITD band čija pjesma ‘Plesač na žici‘ nakon više od dva desetljeća također najavljuje novi studijski album, i to u izdanju Hit RecordsaVlado Kalember i Srebrna krila pridružili su se najslušanijima s novim hitom ‘Opušteno‘ koji izdaje Croatia Records, a s njima se još po prvi put pojavljuju i Mangroove s pjesmom ‘Laka sam‘ (Aquarius Records) te ‘Bitanga i princeza‘ Darije Hodnik i Maria Huljeva, u izdanju Croatia Recordsa.

Na regionalnoj listi, kao i prošlog tjedna, Nina Badrić nema konkurencije. Svojim singlom ‘Rekao si’ još jednom zauzima prvo mjesto na radijskim postajama u svim dijelovima Hrvatske.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame