Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz teatar Zabava

Ništa ljubav samo karanje, ne, ne samo sex: Kazališna predstava Renea Bitorajca

Premijera predstave kazališta Luda kuća “Ništa ljubav, samo sex” održat će se u subotu, 10. studenoga 2018. u 20 sati, Ludilište Luda kuća, Zvonimirova ulica 63, Zagreb.

Četiri glumice pripremaju se za početak predstave “Atonid i ponor pakla”, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od  90 minuta pretvara se u njih 13. Naime, naći će se viška kostima na štenderima  pa cure neće odoljeti. Razigrane i vesele glumice, kako to često biva u stvarnosti, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.

Dokumentarnom lakoćom naše  glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima? Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici Lude kuće, a ispred nje vaše stolice i stolovi za kojima možete i ležerno pijuckati (u Ludoj kući).

Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić.
Autor: Rene Bitorajac
Žanr: Dokumentarna komedija

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame