Aktualno Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Domenica je sinonim za zabavni hit mjeseca u Hrvatskoj: Huljić factory opet dobro gura

Prema nacionalnoj top listi radijskih emitiranja HR Top 40, pronašlo se i nekoliko skladbi zabavnog žanra kroz mjesec listopad. Među njima, nova pjesma Baš baš u izvedbi Domenice i izdanju Tonike, među zbrojenim listama u listopadu, pozicionirala se najviše i tako nedvojbeno zaslužila titulu zabavnog hita mjeseca. Domenica Žuvela već je ranije rezervirala pažnju slušatelja svojim singlovima poput Vidi se iz aviona, ili Limunada, a duet s Damirom Kedžom Mi protiv nas uspješno je predstavljen i na ovogodišnjem Splitskom festivalu. No, ove je jeseni simpatična mlada izvođačica objavila nešto drugačiju pjesmu i spot koji su, čini se, slušateljima vrlo brzo i vrlo lako ušli u uši.

Za pjesmu Baš baš glazbu i tekst potpisuje bračni par Huljić, dok su za aražman odgovorni Tonči Huljić i Leo Škaro. Pjesma koja govori o iskrenoj ljubavi, nepromašenoj tematici pjesama spomenutih autora, dobila je i svoj pripadajući spot u režiji Rina Barbira i Milana Latkovića. U spotu se nasmijana Domenica pojavljuje u crvenoj haljini jedne od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Aleksandre Dojčinović te tako otkriva još jednu stranu koju slušatelji dosad nisu upoznali.

Na radijskim je pak postajama Domenica svojim glasom osvojila eter, a u zabavnome žanru najbolje kotira i zasluženo je zabavni hit mjeseca listopada. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame