Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Pips Chips & Videoclips: Kung Fu lekcije – nastavak ripperizama sa svijetom :)

“Ti trebaš kung fu lekcije, judo, karate i mma…” pjeva Ripper. Zatim govori “O albumu ne razmišljamo jer se ne vidimo u konceptu koji je, barem kod
nas, tržišno potpuno deplasiran. Albume nitko ne sluša, a nekmoli kupuje jer svima nam je koncentracija konačno srozana na razinu kretenizma – 3 minute najviše”. Znači, još uvijek je u formi. Dakle, nakon niske stvari „K1“, „Tek da nas podsjeti“, „3PM“ sad se prima kungfuja.

Rock and roll od Oasisa preko Flaming Lipsa stvar je o bacanju hejta u kojoj se Fafanštajn našao s Waltom u pjesmi s porukom i stavom. Muškarci i žene iz perspektive lika koji će uskoro ćelaviti na tjemenu i nalaziti smisao života šetnjama prema Sljemenu. I još uvijek pisati relevantne i daleko bolje pjesme nego 80% ostatka scene, a muku mučiti sa svojim likom i interpretacijom istih. Kako je Dylanu uspjelo tako i njegova pratnja ima strpljenja.

Što se videoizma tiče provjereni Radislav Jovanov Gonzo s kojim rade već nekoliko vjekova zamislio je u glavnoj roli Deana Krivačića u kontrapunktu pole plaseačica. Taj kung fu sve izdrži. Pogotovo u Hrvatskoj. (JA)

8/10

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame