Aktualno Celebrities inmediasres PRIRODA & DRUŠTVO sex showbiz SVAŠTARA Zabava

Ekskluzivno/Breaking news: Saznajemo zašto su se posvađale Ella Dvornik i Gala Svilan!!!

Nekada velike prijateljice i pripadnice zlatne hrvatske medijske mladeži Ella Dvornik (po ocu Dini i majci Danijeli) i Gala Svilan (po osu Siniši i majci Elli) već duži niz godina nisu zajedno u prijateljstvu. Ta je velika tajna za određeni dio medija koji prate društvene kronike najvećih zvijezdi i legendi ovih prostora, izjedala uredništva, redakcije su padale ne uspjevši proniknuti duboko u srž i bit tog tužnog razdvoja.

Nagađalo se da je to rezultat nesporazuma njihovih mama, ali sad smo nakon mukotrpne višegodišnje potrage i suradnje s bardovima istraživačkog novinarstva saznali pravu istinu koju ćemo podijeliti s vama dragi čitatelji, sve s namjerom da se nekako angažiramo svi zajedno pa preko zajedničkih poznanika pokušamo angažirati oko pomirenja mladih i propulzivnih žena kako bi širili pozitivu i sreću među najelitnijim i medijski najbitnijim pripadnicama hrvatskog naroda i mladeži.

Što je? Još čekate razlog? :)))) A jeste naivni. Podaci poznati uredništvu. Tako dobro skrivanu tajnu ne dajemo besplatno. Tko poželi uplatit će neku simboliku i doznati svašta nešto lijepo uz ovu glazbu.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame