Aktualno Glazba Moda POP COOLTURA showbiz

Tiani: Bad Enough For You – produciraj me bejbi da zazvučim svjetski

Mlada istarska pop pjevačica Tiani nastavlja razmišljati svoju glazbu na London Zagreb Rovinj, igrnorirajući pritom limite koje joj nameću nedostatak love i razumijevanja tržišta na koji plasira svoju modernu electro pop varijantu.

Nakon debi singla All Of Me, nastavaka Wonder i Surrender, Tiani u novoj stvari “Bad enough for you” rekapitulira moduse funkcioniranja senzualnog dancefloor popa kakav će u svijetu zvati arenbijem, a na kojem Rihanna, Rita Ora i slične fabricirane superzvijezde rade posao. 

Tiani unatoč izvrsnim idejama i audio produkcijskim namjerama nužno zaostaje pri vizualizaciji tih oaza strasti. Namjere i ambicija te stremljenje A1 uzorima su za svaku pohvalu, osluškivanje i razumijevanje korištenja vokalnih efekata od vokodera preko autotunea i pitchanja glasa ne bi li mu frekve i modulacije mijenjali ovisno o izostanku jačih melodijskih breakova i iznenađenja. Fantastični svijet njenog popa svakako zaslužuje nastavak pažnje i svaku moguću podršku, samo uz poznavanje domaćih medija vrlo je limitirani teren i potencijalna publika do koje se želi doprijeti ovim stilom, Tiani je što prije iskopati neke inozemne špage i produkcijske i management putanje kojima će za snobove s ovih terena naći ljude izvana koji će klimnuti kako je ovo što radi dobro i vrijedno pažnje. Dotad je osuđena na kilavljenje domaćih radio urednika i inerciju internet publike koja ne vol kopanje i istraživanje već serviranje i servisiranje zdravog na gotovo. (JA)

7/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame