Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports

Zlatna lopta Luke Modrića: Najbolji nogometaš svijeta (s amnezijom)

Luka Modrić je naš. Najbolji nogometaš svih vremena, a to potvrđuje i sinoćnji izbor France Footballaa, francuskog časopisa koji dodjeljuje Zlatnu loptu najprestižniju individualnu nagradu u nogometu. I nakon desetogodišnje dominacije Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji je u ovom izboru gledao leđa našem kapetanu, Luka Modrić je nakon proglašenja za najboljeg nogometaša ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, ovom nagradom začepio usta svim nevjernicima u njegov talent i skromnost.

“Počašćen sam. Ovo je više od dječačkog sna. Ovo je nagrada svim mojim suigračima, svom mojim trenerima. Izborniku Daliću, Realu. Nevjerojatan osjećaj. Ne samo zbog Lea i Cristiana, već zbog svih drugih sjajnih igrača, Mbappea, Griezmanna, koji su bili u konkurenciji. To je dokaz da je ova godina bila neponovljiva.” rekao je u dahu Luka Modrić dok je njegov otac pustio suzu, a tko ne bi.

Ranije je Modrić proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, UEFA ga je proglasila najboljim nogometašem u Europi, a FIFA najboljim na svijetu. Ove je godine osvojio Ligu prvaka, četvrti trofej najjačeg europskog klupskog natjecanja. S Hrvatskom je viceprvak svijeta u nogometu.

 U izboru France Footballa još je bilo naših nogometnih velemajstora – Ivan Rakitić je završio na 19. mjestu, a Mario Mandžukić na 25.

S pozicije žitelja dijela ovih prostora ostaje mu mrlja kad je na suđenju Mamiću odjednom pozaboravljao štošta stvari vezanih za njegova tadašnjeg poslodavca i menadžera Zdravka. Sud će ga osloboditi ipak je to Luka. Naša ponos, slika prilika i dika.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame