Aktualno inmediasres knjige POP COOLTURA sex

Božićna priča o ljubavi gejeva u visokoj politici u Hrvatskoj: Svaka sličnost je slučajna ovo je sve naravno fikcija :)

Na redakciju nam je došlo pismo tj priča autora koje je zamolio ostati anonimnim. Radi se o aktualnoj tematici i ljubavi iznad svega. Kako podržavamo kreativnost mladih i zrelih ljudi u ostvarivanju svojih kreacija – objavljujemo je u cijelosti.

“Božićna priča. Tiha noć.

U jednoj čudnoj i bijednoj državi jedan ministar, mlad i ambiciozan, sam samcat kiti bor i razmišlja o božićnoj čestitci koju je nedavno dobio. A tako mu je dobro išlo. Ušao je u vladu kao enigma, ali primio se posla i htio je nešto i napraviti u svom vrlo zajebanom resoru, za razliku od čitavog niza lijenih i zlih ministara koji su na mjestu ministara radili ništa ili štetu.

Ali najveća partija u čudnoj i bijednoj državi bila je uglavnom konzervativno militantno kradljiva. Pa da bi kradljivi mogli neometano krasti, i da bi militantni mogli uživati u preletima preskupih aviona i mlataranju drugim skupim igračkama za ubijanje u nužnoj samoobrani neba i granice, konzervativni su pred Božić obznanili zakon koji komplicira život gej i lezbijskim parovima koji bi htjeli biti obitelj. I svi su u premijerovoj vladi glasali za, jer te premijer makne iz vlade ako ne glasaš za.

Premijer je demokrat, fini, uglađeni poliglot. I ministar, mlad i ambiciozan, glasao je za. I u parlamentu je većina podržavatelja kradljive, militantne i konzervativne vladajuće partije, glasala za. Pederi i lezbe bili su tužni. Kradljivi, militantni i konzervativni smijali su im se pakosno u facu: „Hahaha, nećete biti normalne obitelji, niste niprije, ne damo vam da budete sretni“. I neki pederi i lezbe su se sjetili da poznaju ministra, da i on voli dečke.

Odlučili su javno ga počkaljiti. Poslali su mu božićnu čestitku i pitali ga: „Pa zar si i ti za, pa kako ti to možeš biti za?“ A u biti su javnosti rekli: „Gledajte debelu licemjernu tetku u skupom odjelcetu koja se jebe s pederima a sad glasa za to da obitelji pedera i lezba ne mogu biti jednake ostalima!“

I neki pederi i lezbe su rekli: „Pa možda ministar ne radi i ne razmišlja kao da je naš frend, ali ipak je jedan od nas. Je li pogrešno ostaviti ga golog na hladnoći?“ A drugi pederi i lezbe su rekli: „Neka ga, gnjidu. Ako se nije zauzeo za naše obitelji, onda neka crknu i on i njegova karijera.“ Neki pederi su se sjetili: „Ali čekajte, pa zar nije premijer dao medijima gole fotke jednog parlamentarnog zastupnika iz svoje partije koji internetom zove pedere na seksdejt, a u parlamentu drži stranu katolibanima?

Kako je ovo autanje ispravnije od onog što je on napravio, demokrat, fini, uglađeni poliglot koji ne trpi glasanje protiv?“ Tiha noć. Mali Isus je bio sretan što se nije rodio u čudnoj i bijednoj državi u kojoj svi jedni drugima poručuju: „ti nisi dovoljno dobar“. Nije htio ni razmišljati kako bi li se on, siroto židovsko kopile, proveo u toj čudnoj i bijednoj državi.

Ovdje se nitko ne libi baciti prvi kamen na svog susjeda. Možda kad svi sve kamenuju svuda bude vladao mir?”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame