Aktualno inmediasres knjige POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Domagoj Jakopović Ribafish: Šaptač ženama – knjiga o nerazumijevanju spolova buduće muške Žuži Jelinek

Pivo, gastronomija, putovanja, zemljopis, svašta nešto. Popularni novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish u svojoj all around medijskoj karijeri dohvatio se i žensko muških odnosa iz produhovljene perspektive muškarca koji je često bio ostavljen.

Zbirku kolumni koje je pisao u jednom periodu sad je okupio na jednom mjestu te ukoričio uz pomoć 24 sata. Kako sam kaže, skupljao je, recenzirao, griješio, pokušavao pa onda uz interes nekih urednika došao do situacije kad je skužio da bi bilo fora kompilirati sve na jedno mjesto i u nedostatku Brune Šimleše postaviti se na mjesto onoga koji (ne) razumije žene.

“Došao je i taj dan kad će Ribino ime stati uz Nives Celzijus, Modnog Mačka, Koelja, Balaševića i sve one koji nešto znače u Hrvatskoj! Od 12. prosinca potražite moju prvu knjigu na kioscima po cijeni od 59.90 kuna!”, tako se najavio i nije daleko od istine. On je vrlo pismen čovjek čiji stil pisanja a ni razmišljanja ne mora odgovarati svima ni svakome. Nije ovo knjiga za dugo pamćenje ali za fora poklon na rođendanima ili za WC školjku ili za na plažu sigurno je. Razbibriga neke buduće muške Žuži Jelinek, to svakako. Ono što njega zanima je 500 prodanih primjeraka. Cilj je postavio dosta nisko s obzirom da je na svim kioscima, tako da će sve smatrati uspjehom, vrlo pametno odigrana taktika ;).

Njegova je namjera bila ostati neozbiljnim i pisati opušteno sprdajući se iz svog vlastitog primjera što mu je dalo pravo ismijavati se od nekih navika žena i muškaraca uopće. Da se razumijemo, ovo nije vodič nego kompilacija kolumni i zbirka tekstova autora kojeg nećete zavoljeti po javnom radu ako dosad niste jer o muško ženskim odnosima piše jednako kao što je pisao o pivi. Neki to zovu stilom, neki limitima.

Zgodno je uopće znati da u Hrvatskoj direktno na kioske ide jedno premijerno izdanje koje neće koštati 19 kuna. U svakom slučaju, navalite, a hvalit će netko drugi. 🙂 (Ivana Petrović)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame