Celebrities Glazba

Grašo peče fritule: Prvi broj 1 na domaćoj top listi singlova

Petar Grašo, izvođač koji je u 2018. nagrađen kao muški izvođač godine te je sa svojom pjesmom Ako te pitaju primio priznanje za pjesmu godine i Deezer singl godine, početak 2019. odlučio je također obilježiti svojim novim popularnim hitom. Riječ je o pjesmi Fritula, blagdanskom hitu u izdanju Tonike koji se već tri tjedna zadržao na samome vrhu HR Top 40. Stihove i glazbu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a pjesma je nastala u suradnji s Narodnim radiom. Pjesma je, osim na nacionalnoj listi emitiranja, prvo mjesto zauzela na svim regionalnim listama kao najslušanija u svim dijelovima Hrvatske.

Na prošlotjednom HR Top 40 pri vrhu se ponovno našla i Nina Badrić, izvođačica čiji je singl Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa nakon 15 tjedana i dalje među najslušanijim pjesmama diljem zemlje. Ninin se hit nalazi na drugome mjestu, dok je na trećem slijedi Nova generacija koja je ovih blagdana s nama pjevala Božić dolazi u izdanju Hit Recordsa.

Prošlotjedna lista zabilježila je i nekoliko povrataka. Među njima je Igor Delač sa svojom pjesmom Ljubav u izdanju Croatia Recordsa, zatim Jelena Rozga i njezina pjesma Uzmem koliko mi daš koju izdaje Tonika. Na listu se vratio i Tony Cetinskis pjesmom Ja ne znam nikog boljeg od tebe koju izdaje Hit Records, a još jednom su se najemitiranijima pridružili i Domenica i Damir Kedžo s pjesmom Mi protiv nas te Mia Dimšić i njezin singl Do posljednjeg retka.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame