Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

Je li Taksi Blues novi kino hit iz Srbije: Počelo pomalo probijanje kulturne kino razmjene

Taxi Blues, komedija je u režiji Miroslava Stamatova s Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, koja krajem siječnja stiže u hrvatska kina i zbog koje ove godine nitko neće patiti od siječanjske depresije.

Sudeći prema objavljenoj kino najavi i ostalim popratnim vizualima na društvenim mrežama, ove zime najbolja zabava odvija se u taksijima. Upravo jedna takva zabava događa se u taksiju našeg protagonista Marka (Andrija Milošević), propalog dramaturga koji godinama radi kao taksist i koji tijekom jedne noći na poslu proživljava niz nevjerojatnih događaja. Naizgled jedan normalan dan na poslu našem Marku će se pretvoriti u kaos kada se u njegov taksi ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će sudjelovati i mnogi drugi, jednako  komični, likovi koji će profilirati kroz taksi kao mušterije.

Glumačku postavu čine Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi.
Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist i čije avanture pratimo tijekom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvorit će se u kaos kada se u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tijekom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilirati kroz taksi kao mušterije. Režija: Miroslav Stamatov. Uloge: Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame