Aktualno Festivali Glazba Interview POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Bad Copy: Moramo popiti još dosta piva i napraviti dosta smeća

Prije dugoočekivanog povratka omiljenih srpskih repera na ove prostore 09. 02. u sklopu Antivalentinova popričali smo s ekipom.

– Koje su novosti u taboru Bad Copy? U Hrvatskoj imate puno fanova, a već dugo nije bilo novih materijala kao bend nego samo pojedinačno.
Useljavamo se u novi studio, još nije spreman, moramo popiti još dosta piva i napraviti dosta smeća da bi se postigla ta radna atmosfera, ali blizu smo.

– Da li su vam solo karijere svakog člana pojedinačno jednako uzbudljive kao i grupni rad ili svaki ima svoje zakonitosti? 
Timbe se posvetio DJingu, Ajzak prodaje neke ruske lekove babama, jedino je Wikluh ostao real i radi rap. Ne znamo kako je Timbetu jer mu nikad nismo bili na partyju, ruski lekovi nam još uvek ne trebaju, a Wikluh svira taj Rock N Roll, neko bi već morao da ga zove u Zagreb, dobar je to bend, dobra je to svirka.

– Sky Wikluh je imao voditeljsku epizodu u reality showu. Da li se takvo nešto odrazilo na njegov status kod fanova na dobar ili loš način?
U Srbiji ni jedno ni drugo jer je taj Big Brother failovao big time, niko to nije gledao, u Hrvatskoj je već druga priča, jednom ga je prepoznao pandur na granici i pustio nas je bez gledanja u pasoše.

– Kakav je status Bad Copy u Srbiji? 
Očajan, nemamo album 6 godina, više ne pali ni stara slava, prodamo jednu ulaznicu po koncertu.

– Nama se čini da uz TBF i Who See činite “sveto trojstvo” najboljih rep bendova u ovoj regiji. Da li je to tačno?
Razmislite ponovo, bendova ima brdo, baš brdo dobrih bendova.. Hvala svakako, lepo je čuti tako nešto.

– U kom su odnosu reperi s beogradske scene, kakvi ste s Beogradskim sindikatom?
Sad smo svi nekako dobri jer smo omatorili i kad se vidimo pričamo o deci, Timbe je skoro sreo Struku i pitao ga kod kog pedijatra da vodi dete, postali smo dosadni.

– Da li ste razmišljali o nastupima uz bend ili je DJ i matrica još uvek old school princip?
Kad Roots odluče da se presele u Srbiju razmišljaćemo o bendu, nije moguće trenutno, toliko različitih zvukova bubnja na albumu i onda kao na koncertu jedno te isto, pritom svi ti bubnjari su svirali po nekim metal, punk bendovima i ne mogu da sviraju loop, a rap je loop.

– Što spremate za AntiValentinovo?
Ne znamo, dogovorićemo se u autu jer nemamo nikakvu muziku pa onda mora da pričamo.

– Da li dolazite sa Sky Wikluhom jer on nekad ne nastupa s vama…
Pozvali smo 2 Wikluha pa ako jedan ne bude mogao dolazi drugi, vidimo se 9.2.

Dijana Čelić

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame