Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz

Grašo i Severina, Nina i Vojko Vrućina: Najslušaniji domaći internet izvođači

Izvođač čije su stihove slušatelji najviše slušali prošle godine, prema podacima Hrvatske diskografske udruge, u prosincu je primio trostruko priznanje. Petar Grašo tako je sa sobom ponio priznanja za muškog izvođača godine, pjesmu godine (Ako te pitaju u izdanju Tonike) te Deezer singl godine za istu pjesmu. U istome je mjesecu objavio posebno zarazan blagdanski hit koji su radijske postaje diljem zemlje svakodnevno emitirale, a slušatelji nastavili pjevušiti i nakon blagdana. Riječ je o pjesmi Fritula koju izdaje Tonika, a s njom je u nastajanju surađivao i Narodni radio. Osim na radijskim postajama, pjesma je bila apsolutni favorit na Deezeru, glazbenoj streaming platformi gdje je ujedno i najslušanija domaća pjesma u prosincu. Zahvaljujući korisnicima koji su Fritulu mnogo puta pretraživali i producirali na ovom servisu, pjesma je zaslužila priznanje Deezer singla mjeseca.

Na drugome ga mjestu slijedi MagijaSeverinina pjesma u izdanju Dallas Recordsa nastala u suradnji s Jala Bratom, a koja je u više navrata bila najslušanija domaća pjesma na Deezeru. Sljedeća je Nina Badrić s pjesmom Rekao si koju izdaje Aquarius Records, a koja je tjednima dominirala radijskim eterom. Četvrto i peto mjesto zauzeo je Vojko V s pjesmama Kako to i Ne može u izdanju Croatia Recordsa.

Lista najslušanijih stranih pjesama na Deezeru u Hrvatskoj na prvome je mjestu ugostila Arianu Grande s pjesmom Thank U, Next. Slijedi je pjesma Shallow koju izvode Lady Gaga i Bradley Cooper, a na trećem se mjestu nalaze Dynoro & Gigi D’Agostino s pjesmom In My Mind.
Hrvatska diskografska udruga i Deezer svakog mjeseca donose aktualni Deezer singl mjeseca – glazbeni poredak prema izboru slušatelja glazbe.

Kao i druge top-liste pod okriljem Hrvatske diskografske udruge, Deezer singl mjeseca nalazi se na web stranici Hrvatske diskografske udruge centralnom mjestu top-listi u Hrvatskoj, a iste su dostupne i na Deezeru.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame