Aktualno Celebrities inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Kažnjene MMA zvijezde Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov: Zabrane nastupanja i duboko po džepu

U Las Vegasu je vijećala Komisija koja odlučuje o kaznama/suspenzijama MMA boraca u slučaju upotrebe steroida ili drugih nasilničkih ponašanja vezanih za ponašanje mimo ringa.

Ovaj puta se referiralo na incident koji se dogodio 7. listopada 2018. godine u Las Vegasu, nakon jedne od najiščekivanijih UFC borbi u povijesti kada je Nurmagomedov u četiri runde prebio McGregora potvrđujući titulu prvaka lake kategorije nastavljajući neporažen niz, a ubrzo nakon borbe u dvorani je nastao opći kaos jer je Khabib preletio preko kaveza i sukobio se s Conorovim sparing partnerom Dilanom Dennisom dok su Khabibovi prijatelji napali u kavezu Conora McGregora.

Zaključak komisije o krivnji i nagon pregledavanja snimki i svih činjenica nije se svidio Dagestancu koji je rekao da se nikad više nema namjeru u životu boriti u Las Vegasu. Nurmagomedov je suspendiran na devet mjeseci i kažnjen  s 500 tisuća dolara, s tim da postoji mogućnost žalbe i da se kazna smanji na šest mjeseci ako sudjeluje u dobrotvornom radu oko spriječavanja nasilja među maloljetnima. Sveukupna kazna zbog odvjetničkih i inih troškova od zarađena 2 milijuna $ popela se na 750 000 $. Khabib je na svom instagramu napisao: “Probudite me kad završi”.

Conor McGregor je suspendiran na šest mjeseci i platit će 50 tisuća dolara, a suspenzija će trajati do 6. travnja 2019. godine.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame